Dakwerken Jerom

Platte daken

Dakwerken Jerom heeft ervaring in het herstellen, renoveren, asfalteren en isoleren van platte daken

Vroeger hadden platte daken vaak een minder goede reputatie, er waren vocht- en constructieproblemen. De hedendaagse technieken zijn enorm verbeterd, en met een juiste plaatsing en een correct onderhoud zijn platte daken gelijkwaardig aan hellende daken.

Dakwerken Jerom GCV is de perfecte vakman om je plat dak te plaatsen of te herstellen. We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten zoals Derbigum en Rhepanol. De garantie op een waterdicht en mooi resultaat.

Bij dakwerken Jerom kan u rekenen op duurzame oplossingen voor uw plat dak
Derbigum heeft een levensduur van 30 jaar. Andere waterdichte oplossingen hebben een levensduur van 10 tot 20 jaar: deze moeten dan worden vervangen en er moet opnieuw geïnvesteerd worden in de vernieuwing van uw plat dak. Bovendien zijn deze minder resistent en hebben daarom hogere onderhouds- en reparatiekosten.
Rhepanol is een folie gemaakt van polyisobutyleen, een produkt dat quasi onvergankelijk is.

Het product bestaat al vele jaren en heeft zich dus al duidelijk bewezen als een degelijk kwalitatief en extreem weersbestendig produkt. In tegenstelling tot het branden van roofing gebeurt de plaatsing van Rhepanol zonder vuur. De folie wordt gelijmd en de naden worden toegesmolten.

Met beide systemen ben je dus verzekerd van een brandveilige plaatsing en een weersbestendige afwerking.
Bekijk ons

Bedrijfsfilmpje

<
Ons nodig?

Wij helpen graag!

Nood aan een offerte? Advies nodig? Stel gerust je vraag! We contacteren je spoedig terug!

Voor noodgevallen kan je ons best telefonisch contacteren op 0498/53 80 11